Se vidimo v Primoštenu

Prosti čas | mar. '16

Dragi naši bralci in prijatelji! Sporočamo vam, da ste nas prijetno presenetili, saj ste do konca februarja zapolnili vsa predvidena in še dodatna nastanitvena mesta za letošnje 12. srečanje bralcev in prijateljev Vzajemnosti v dalmatinskem Primoštenu, ki bo potekalo od četrtka, 2. junija, do nedelje, 5. junija. Dolžni smo vam še podrobnejši program srečanja in izbrane izlete.

V četrtek se bomo na pot podali v zgodnjih jutranjih urah in se peljali naravnost do Primoštena, kjer nam bodo domačini ob pijači dobrodošlice pripravili sprejem v dalmatinskem slogu. Po večerji sledi prvi nastop prijavljenih na »Vzajemnost ima talent« (prijave bodo sprejemali že vodniki na avtobusu), za zabavo in ples bo vse večere skrbela tamkajšnja priljubljena glasbena skupina, zapela nam bo tudi dalmatinska klapa, v dobro voljo pa nas bo s posebno točko spravila igralka Lucija Čirović (marsikdo se je verjetno spomni v vlogi Fate iz televizijske serije TV Dober dan).

Drugi in tretji dan se boste lahko odločili za izlete v bližnjo okolico. Oba dneva boste lahko izbirali med tremi izleti:

  • v Trogir in Split, odhod ob 8.30 in vrnitev ob 16.30, cena je 15 evrov na osebo, vključuje pa avtobusni prevoz in vodenje po mestih,
  • z ladjo po zalivih Primoštena in Rogoznice, odhod ob 10.00 in vrnitev ob 16.30, cena je 20 evrov, vključuje potovanje z ladjo in pijačo dobrodošlice, vodenje in pogostitev na dalmatinski turistični kmetiji,
  • v Šibenik in nacionalni park Krka, odhod ob 9.00 in vrnitev ob 16.00, cena je 25 evrov, vključuje vodenje, prevoz z avtobusom, vstopnino v nacionalni park Krka ter vožnjo z ladjo.

Prijave za izlete bodo zbirali na srečanju.

V petek popoldne boste po izletu lahko prisluhnili zanimivemu predavanju Jožeta Kukmana, zeliščarja in Ašičevega naslednika, o tem, kako si lahko pomagamo in zdravimo z zdravilnimi zelišči, v soboto popoldne pa bo o čudežni moči prigrizkov govorila prehranska strokovnjakinja Marija Merljak. Vsako jutro se boste lahko razmigali s Savino Vybihal. 

Nastanjeni bomo v hotelu ZORA, ki je le dobrih 10 minut hoje oddaljen od starega dela Primoštena in le nekaj metrov od morja, tako da se bomo lahko sprehajali ob obali ali se peš podali v staro dalmatinsko mesto. Ob večerih pa bomo uživali ob druženju, plesni glasbi in družabnih igrah. Zadnji večer bomo razglasili tudi zmagovalce tekmovanja Vzajemnost ima talent.

Veselimo se srečanja z vami!

Za dodatne informacije pokličite Turistično agencijo Kompas na telefonsko številko 01 2006 111 ali obiščite eno izmed Kompasovih poslovalnic.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media