Rada ima življenje takšno, kot je

Dobro počutje | mar. '16

ŠE LEPŠE Z VZAJEMNOSTJO

Gospa Judita pred preobrazbo ...

Naša dolgoletna naročnica Judita Gruden se je na stilsko preobrazbo pripeljala z avtobusom iz Maribora, kjer živi. Zelo rada prebira Vzajemnost, in to od prve do zadnje strani, zelo ji je všeč, da bralkam omogočamo preobrazbo. Zato se je tudi sama prijavila in bila presrečna, ko smo jo povabili v Ljubljano.

Ni ji bilo težko vstati že ob 5. uri zjutraj in oditi na avtobus. Na uredništvo je prišla dobre volje, čeprav ima težave s koleni in kolki. Zelo rada pleše, in če plešeš s srcem in dušo, pravi, te noge potem same ubogajo. Gospa Judita ima končano srednjo ekonomsko šolo, ko je bila še zaposlena, je opravljala računovodska in komercialna dela. Zdaj je že lep čas upokojena, živi sama, vendar je ves čas v stiku s sinovoma in njunima družinama. Ponosna je nanju in na svoje tri vnuke, ki jih obožuje. Čeprav živi sama, ni nikoli osamljena, zelo dobro se razume s sosedami in ima kar nekaj prijateljic. Pravi, da ima rada življenje takšno, kot je. Je zelo družabna, najraje pa se pridruži članom Društva upokojencev Maribor – Pobrežje, kjer imajo enkrat na mesec ples, v okviru društva hodi tudi na telovadbo in kegljanje ter na izlete. Zelo pohvali njihovo društvo, ki se trudi upokojencem ponuditi različne možnosti za preživljanje prostega časa in krepitev zdravja.

... in po njej.

Gospa Judita najmanj dve uri na dan nameni branju, sicer pa najde čas tudi za šivanje in pletenje. Pri tem pa najraje obnovi star kos oblačila, saj ne mara kar tako zavreči še uporabnih stvari, tega se je naučila od svoje mame, kar ji je večkrat prišlo prav, tudi danes, ker so pokojnine bolj skromne. Že od nekdaj rada sodeluje pri različnih medijskih akcijah in tako je bila tokrat to že njena druga preobrazba, pred 23 leti so jo pri 51 letih izbrali za preobrazbo v Večerovi reviji 7D. Tudi takrat je imela svetle lase, vendar pa je njena tokratna pričeska drugačna, bolj mladostna.

Frizerka Tanja iz salona Harologi jo je postrigla na resasto paževsko pričesko, osvežila rdeč pramen las in pobarvala narastek v medenem tonu. Vizažistka Urša, ki predstavlja podjetje Oriflame, ji je obraz namazala z dnevno kremo, s tekočim pudrom izenačila polt, s korektorjem prekrila podočnjake, nanesla še puder v prahu in z rdečilom poudarila lica, na veke pa nanesla senčilo v rjavkastih tonih in trepalnice poudarila z maskaro. Ustnice pa ji je namazala z nežno rdečkasto šminko.

Če si želite novo pričesko in nasvet, kako se naličiti, vas, drage naročnice, vabimo, da nam pišete na naslov: Vzajemnost, Dunajska 109, 1000 Ljubljana, ali po elektronski pošti urednistvo@vzajemnost.si s pripisom: Še lepše z Vzajemnostjo! Ne pozabite napisati svojih podatkov (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, če ga imate, telefonsko številko) in na kratko opišite, zakaj si želite spremembo. Zaželeno je, da nam pošljete tudi svojo sliko. Morda bomo izžrebali prav vas!

Besedilo in fotografiji: Jožica Dorniž 


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media