Še malo, pa se vidimo v Primoštenu

Prosti čas | maj '16

Dragi naši bralci in prijatelji! Do našega srečanja v dalmatinskem Primoštenu od četrtka, 2. junija, do nedelje, 5. junija, nas loči le še slab mesec. Očitno smo izbrali pravi kraj, saj ste se na povabilo množično odzvali in v zelo kratkem času zapolnili nastanitvena mesta. Pri Kompasu se trudijo poiskati prosta mesta tudi za tiste na čakalni listi.

Prav je, da obnovimo, kaj vse bomo na srečanju počeli. V četrtek se bomo na pot podali v zgodnjih jutranjih urah in se peljali naravnost do hotela v Primoštenu, kjer nam bodo domačini ob pijači dobrodošlice pripravili dalmatinski sprejem, potem si bomo ogledali še staro mestno jedro. Po večerji sledi spoznavni večer, za zabavo in ples bo vse večere skrbela tamkajšnja priljubljena glasbena skupina, zapela nam bo tudi dalmatinska klapa, v dobro voljo pa nas bo s posebno točko spravila igralka Lucija Čirović (marsikdo se je verjetno spomni v vlogi Fate iz televizijske serije TV Dober dan). Drugi in tretji večer bodo nastopili tudi prijavljeni na tekmovanje Vzajemnost ima talent (prijave bodo sprejemali že vodniki na avtobusu).

V petek in soboto se boste lahko odločili za izlete v bližnjo okolico. Izbirali boste lahko med tremi izleti:

  • v Trogir in Split, odhod ob 8.30 in vrnitev ob 16.30, cena je 15 evrov na osebo, vključuje pa avtobusni prevoz in vodenje po mestih,
  • z ladjo po zalivih Primoštena in Rogoznice, odhod ob 10.00 in vrnitev ob 16.30, cena je 20 evrov, vključuje potovanje z ladjo in pijačo dobrodošlice, vodenje in pogostitev na dalmatinski turistični kmetiji,
  • v Šibenik in nacionalni park Krka, odhod ob 9.00 in vrnitev ob 16.00, cena je 25 evrov, vključuje vodenje, prevoz z avtobusom, vstopnino v nacionalni park Krka ter vožnjo z ladjo.

Prijave za izlete bodo zbirali na srečanju.

V petek popoldne po izletu bomo lahko prisluhnili zanimivemu predavanju zeliščarke Jožice Bajc Pivec o tem, kako si sami naberemo in pripravimo zeliščni čaj, v soboto popoldne pa bo o čudežni moči prigrizkov govorila prehranska strokovnjakinja Marija Merljak. Vsako jutro se boste lahko razmigali s Savino Vybihal. 

Nastanjeni bomo v hotelu Zora, ki je le dobrih 10 minut hoje oddaljen od starega dela Primoštena in le nekaj metrov od morja, tako da se bomo lahko sprehajali ob obali ali se peš podali v staro dalmatinsko mesto. Ob večerih pa bomo uživali ob druženju, plesni glasbi in družabnih igrah. Zadnji večer bomo razglasili tudi zmagovalce tekmovanja Vzajemnost ima talent.

Veselimo se srečanja z vami!

Za dodatne informacije pokličite Turistično agencijo Kompas na telefonsko številko 01 2006 111 ali obiščite eno izmed Kompasovih poslovalnic.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media