Pokrivala – koristna in modna

Dobro počutje | jan. '19

Šele ko nas že pošteno zebe v ušesa, razmišljamo o tem, s čim si bomo zavarovali glavo pred mrazom. Glede na to, da so vedno bolj modne enostavne kape, pravzaprav ne bomo imeli težav z izbiro. Veliko več pozornosti je potrebno pri izbiri katerega drugega pokrivala, na primer klasičnega klobuka. Krzno, tudi umetno, je skoraj povsem izginilo s polic. Če imate morda tovrstno pokrivalo v omari, naj letošnjo zimo tudi ostane v njej.

Zelo pestra je izbira različnih kap – od tistih, namenjenih za vse vrste športov, do tistih, ki jih lahko nosimo vsak dan. Oblike so zelo enostavne, čar je v drobnih detajlih. Zelo lep je reliefni vzorec, ki je letos še posebno moden. Seveda je prav, da se kapa ujema z odtenki vrhnjih oblačil. Enobarvne različice so še vedno najbolj uporabne, ročno izdelane pa imajo najlepši rustikalen pridih. Če ste spretni v pletenju in kvačkanju, si jo izdelajte sami. Zaradi debelega pletiva, ki je značilnost letošnjih pletenin, boste pokrivalo hitro spletli. Takšni modeli se najbolje podajo k športnim oblačilom.

Prikazan je samo večji odlomek članka. Ogled celotnih člankov je na voljo naročnikom, ki se za ogled članka v celoti lahko prijavijo tu.

Za prijavo potrebujete naročniško številko in PIN. Če ste naročnik, lahko za pridobitev številke PIN pošljete svoje podatke (ime, naslov, naročniška številka) na e-naslov evzajemnost@vzajemnost.si.

Če niste naročnik, se lahko naročite tu.


Vaši komentarji


© 2019 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media