Horoskop za leto 2019

Prosti čas | jan. '19

Že tisočletja opazujemo planete in jih primerjamo z dogajanjem na Zemlji. Zavedamo se, da smo neločljivo povezani z naravnim okoljem. Planeti simbolično predstavljajo dobre vplive, kadar tvorijo harmonične aspekte, in ustvarjajo trenje, ko so v dinamičnih aspektih. Kadar se po nebu navidezno pomikajo vzvratno zaradi gibanja Zemlje, simbolično ponovimo vajo na področju, kjer je prišlo do napake. Srečno novo leto 2019 se začne s Soncem v kozorogu ter Luno in Venero v škorpijonu. Mars prestopi v znamenje ovna 1. januarja ob 3.21. V kozorogu sta še Saturn in Pluton, v ribah je Neptun, ki bodo kot počasni planeti ostali v istem znamenju vse leto. V ovnu je Uran, ki 6. marca 2019 ob 9.36 prestopi v znamenje bika, 13. februarja ob 7.21 bosta Uran in Mars na isti kotni stopinji ovna. 

OVEN

V novo leto boste vstopili radostni in pogumni, po nekaj ovirah boste uspešni. Marca boste postali odgovorni in vzneseni, aprila se prepustite ljubezni in razumevanju. Spoznali boste, da je svet lep in privlačen, kljub temu boste poskrbeli za prijetno družinsko vzdušje do začetka poletja. Jeseni boste predani delu, nato se bodo prebudile strasti; iskali boste ravnotežje med dejanji in bližino, občutki in uspehom. Urejali boste domače okolje in hrepeneli po tujini. Raziskujte občutke in zagotovite prijetno razpoloženje: optimistični dosežete vse, kar si zamislite. Preudarno delovanje in previdnost.

BIK

Srečo najdete v dejanjih, s katerimi osrečujete druge ljudi. Sredi februarja boste obnavljali lastne moči in marca se boste naučili predanosti in zaupanja. Opazujte življenje; vse poteka po logičnem zaporedju. Maja boste deležni ljubezni in prijateljstva, do poletja boste okrepili moči in z dejanji obogatili svojo skupino. Jeseni boste veliko delali, usklajevali dejanja z ljudmi v okolju in pri tem porabili veliko časa. Leto bo uspešno, prizadevnemu delu bodo sledile pogoste zabave za sprostitev in povezovanje z ljudmi. Uporabljajte socialna omrežja in uživajte v bližini prijetnih ljudi.

DVOJČKA

V začetku leta boste iz daljave opazovali dogajanje: v sebi doživljate vzporedno življenje, ko se pripravljate na pomembne dogodke v prihodnosti. Marca boste obnavljali prijateljske vezi in maja začutili pristno ljubezen. Hitro razmišljate in se prilagajate. Poleti boste ugotovili, kako je pomembno, da ste zvesti sebi in svojim načelom. Zunanja podoba ni pomembna, ker se spreminja. Trdni v sebi boste jeseni deležni razumevanja na poti do uspeha. Prizadevanje bo obrodilo sadove. Občasno je potrebno odrekanje, osredotočite se na eno pomembno nalogo. Novembra boste dosegli cilj. Sreča in zabava.

RAK

V začetku leta veliko razmišljate o ljudeh, odnosih in ljubezni. Naleteli boste na nekatera stara in nerešena vprašanja. Delo vam bo šlo dobro od rok, zavedate se obveznosti in se pogosto naprezate. Hitro boste dosegli vse, kar si boste zadali. Po napornem delu potrebujete sproščen počitek, zabavo in razvedrilo. Maja boste izvajali uspešen projekt, junija bo zabavno v vašem okolju, julija boste premagovali ovire. Jeseni boste znova veliko delali, do izraza bodo prišli različni pogledi in zagovarjali boste drugačna stališča kot nekateri prijatelji. Okusite strast in začutite življenje v vsej veličini.

LEV

 Ne morete se znebiti občutka, da je življenje preveč odgovorno in nimate dovolj priložnosti za sproščeno rajanje. V novo leto vstopate s številnimi načrti in želje se bodo začele uresničevati marca in aprila. Maja se bodo prebudila čustva, upočasnili se boste in s težavo opravili obveznosti. Julija boste najprej dobili zagon, potem boste zaradi napak deležni dodatnega usposabljanja. Jeseni boste polni vtisov oblikovali novo življenjsko strategijo. Prisluhnite občutkom in upoštevajte okoliščine. Dobra komunikacija rešuje vse težave: prisluhnite ter izrazite mnenje in občutke. Uspeh in zadovoljstvo.

DEVICA

Oblikujete številne želje in načrte, ki se vam zdijo uresničljivi, zato ste pripravljeni tudi trdo delati. Do marca boste imeli pomembne uspehe, nato boste ugotovili, da delujejo tudi nezavedne sile, ki stvari postavijo na svoje mesto. Naučili se boste zaupati naravi in sledili boste naključnim dogodkom. Aprila boste premagovali ovire in se zanesli sami nase. Poleti se boste naučili sodelovati z ljudmi – poiskali boste skupne točke in opravili samo svoj del naloge: dopolnjevanje. Srečni v ljubezni boste jeseni uspešno usklajevali osebno življenje in delo. Postali boste strastni in ljubeči.

TEHTNICA

Radi imate usklajene odnose s pridihom duhovnosti: občudovali boste naključja, zaradi katerih srečujete ljudi, o katerih razmišljate. Leto boste začeli s strastjo in nadaljevali z delom v skupini. Številne želje boste uresničevali bolj ali manj po naključju, vrstni red ni pomemben. Maja in junija boste ustvarili red in dosegli pomembne uspehe. Poleti boste obnavljali moči in krepili družinske vezi. Septembra boste odkrili formulo uspeha. Del dneva boste predani in ustvarjalni, osem ur boste preživeli načrtno po urniku. Našli boste čas za ljubezen. Razporejali boste delo, čustva in ležerno razvajanje.

ŠKORPIJON

Pozorni ste na občutke, ki prihajajo iz globine. V začetku leta boste natančno vedeli, kaj si želite, vse bo videti preprosto. Konec januarja bodo prevladovale zunanje obveznosti, zavestno si boste prizadevali opraviti vse naloge. Sledite poti, ki jo čutite v sebi, dan zaključite z meditacijo, da obnovite moči. Aprila se bo začelo prilagajanje okolju, deležni boste odobravanja za vse, kar boste naredili za druge ljudi. Poleti boste veliko doživeli, prepustili se boste toku dogajanja do jeseni. Oktobra si boste zadali nove naloge in zaživeli polno življenje. Ponosni boste na prehojeno pot.

STRELEC

To leto bo vaše leto, ker boste živeli svojo pristno naravo. Sprememba se bo zgodila takoj po novem letu, imeli boste dovolj moči za uresničitev vseh nalog. Več boste naredili za druge ljudi, bolj boste uspešni. Veliko področij vas zanima, radi bi imeli vse. Naučili se boste narediti eno nalogo do konca, preden se lotite naslednje. Aprila boste začutili svoje poslanstvo, skromni boste do avgusta izpolnili vse obveznosti takoj, ko se pojavijo, četudi boste prehodno zapostavili lastne interese in ugodje. Jeseni si boste povrnili moči in sodelovali z ljudmi v okolju. Uporabite moč skupine. Ljubezen.

KOZOROG

Utečene navade vam dajejo samozavest, saj odločno opravite naučene naloge. Ustvarili boste prijetno družinsko vzdušje in delovali odgovorno. Podzavest vas podpira pri dnevnih aktivnostih, načrtujete opravila in jih izvajate po urniku. Februarja boste uspešni, marca boste premagovali prve ovire, maja boste ugotovili, da nimate pravih izzivov. Naključja so pomembna in vsakodnevni dogodki popestrijo življenje. Deležni boste razumevanja in pomoči, septembra boste izbrali modernejši pristop. Posodobili se boste. Jeseni boste obkroženi s prijatelji, novembra boste rešili zaplet, do konca leta boste veseli.

VODNAR

Takoj po novem letu boste začutili razigranost, energijo in moč, kot da bi se vse poti odprle. Preudarno načrtujte in izvajajte naloge, prepustite se naključju in izbirajte pametna dejanja. Februarja boste potrpežljivo izpolnjevali obveznosti, marca se boste sprostili in začutili pomlad. Do poletja bo čas hitro minil, nato se bodo zvrstili številni dogodki: junija bo čas za telesne aktivnosti, julija za romantiko, avgusta za graditev odnosov. Naučili se boste skromnosti in potrpežljivosti od septembra do novembra, izboljšali boste sodelovanje in izražali spoštovanje v medosebnih odnosih.

RIBI

Pred vami je čustveno leto, ki bo uspešno, ker boste dejavni in boste nizali dogodke uspeha in izpolnitve. Skrbite za zdravo stanje telesa z razteznimi vajami za sklepe, hrbtenico in mišice. Tako se boste izognili lenobi in zaležanosti, ugodje bo sledilo napornemu delu in izpolnitvi zunanjih obveznosti. Do aprila boste uresničili novoletne želje. Poletje preživite v izražanju ljubezni in druženju, jeseni morate načrtovati naloge in se držati urnika, da boste uspešni. Novembra bodite zavestni, da dogajanje poteka samodejno, ob pravem trenutku ste pozorni na to, kar prihaja. Delo za ljudi osrečuje.

Ladislav Golouh


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media