Petnajsto srečanje Vzajemnosti bo v Trogirju

Prosti čas | jan. '19

Dragi naši bralci in prijatelji Vzajemnosti,

v letošnjem letu praznujemo 45 let izhajanja in tudi 15 let srečavanja in druženja na letnih srečanjih. Vsako leto spoznavamo druge kraje in se ob tem še zabavamo. Vedno se imamo lepo in komaj čakamo naslednje srečanje. Letos bomo na vašo željo spet v Dalmaciji, točneje v Trogirju, od koder je lepo izhodišče za potepanje po bližnji okolici z ladjo ali avtobusom.

Vabljeni v našo veselo družbo od nedelje, 2. junija, do srede, 5. junija 2019.

Nastanili se bomo v hotelu Medena, enem največjih na Jadranu, ki leži v borovem gozdu v bližini plaže, nedaleč od Trogirja in okoli 30 kilometrov od Splita. Sprehajalna promenada ga povezuje z mestecem Spodnji Seget. Iz hotela vodi do plaže urejena pot z nekaj položnimi stopnicami, sicer pa ima hotel tudi zunanji bazen. Bivali boste lahko v sobah s tremi ali štirimi zvezdicami.

Kaj bomo počeli?

Na pot se bomo podali v nedeljo v jutranjih urah iz različnih krajev Slovenije. V hotel bomo prispeli zgodaj popoldne, kjer nas bosta čakali pijača dobrodošlice in nastanitev. Potem se bomo zapeljali na ogled Trogirja, po večerji pa bodo domačini za nas pripravili krajši kulturni program. Vsak dan bomo lahko zjutraj telovadili, zvečer pa se bomo po večerji poveselili in zaplesali ob zvokih žive glasbe.

Drugi in tretji dan bomo, kot je v navadi, pripravili zanimiva predavanja in izlete. Vsebino in predavatelje kot tudi podrobnejši opis izletov vam bomo odkrili v naslednjih številkah Vzajemnosti. Pridružili se nam boste lahko na izletu z avtobusom ob obali do Šibenika in mimo Vodic do farme in kmečkega turizma Roca ali na izletu z ladjo na tri bližnje otoke: Drvenik Veli, Šolta in Čiovo. Na poti domov se bomo ustavili na počivališču Krka, od koder je lep razgled na kanjon reke Krke, in se zapeljali do Skradina, se sprehodili po mestu in ob zalivu, nato pa bomo pot nadaljevali do Velebita in skozi Liko proti domu.

Cena: za naročnike Vzajemnosti in njihove družinske člane je za sobo s tremi zvezdicami cena 234 evrov in za sobo s štirimi zvezdicami 249 evrov na osebo. Redna cena za tiste, ki niso naročniki Vzajemnosti, je 249 evrov ali 259 evrov, odvisno od sobe. Mogoče je tudi plačilo na obroke.

Za vse, ki boste pohiteli s prijavo, pa velja posebna promocijska cena 214 evrov za sobo s tremi zvezdicami in 229 evrov za sobo s štirimi zvezdicami. Znižana cena velja do 31. januarja 2019.

Cena vključuje: štiridnevno druženje s tremi polpenzioni, avtobusni prevoz in celoten program. Za izlete je potrebno doplačilo.

Avtobusi bodo vozili iz vseh večjih slovenskih mest, če bo prijavljenih vsaj 10 potnikov. Za udeležence z lastnim prevozom je 25 evrov popusta.

Veselimo se srečanja z vami.

Informacije in prijave: Kompas Ljubljana, Slovenska cesta, tel. št.: 01/200 62 22, in v poslovalnicah - Pražakova: 01/200 63 33; BTC - hala A: 01/520 69 00; Kranj: 04/201 42 61; Maribor: 02/234 69 55, Škofja Loka: 04/511 17 70; Koper: 05/633 05 84, Nova Gorica: 05/335 80 12. 


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media