Veselimo se srečanja Vzajemnosti v Trogirju

Prosti čas | feb. '19

Dragi naši bralci in prijatelji Vzajemnosti,

veseli nas, da se vas je že veliko prijavilo na letošnje srečanje bralcev in prijateljev Vzajemnosti, ki bo že petnajsto zapovrstjo, in to v letu, ko praznujemo tudi 45 let izhajanja Vzajemnosti. Na vašo željo se spet dobimo v Dalmaciji, točneje v Trogirju, od koder je lepo izhodišče za izlete po bližnji okolici.

Če se še niste odločili, lepo vabljeni v našo veselo družbo od nedelje, 2. junija, do srede, 5. junija 2019.

Nastanjeni bomo v hotelu Medena, enem največjih na Jadranu, ki leži v borovem gozdu v bližini plaže, nedaleč od Trogirja in okoli 30 kilometrov od Splita. Sprehajalna promenada ga povezuje z mestecem Spodnji Seget. Iz hotela vodi do plaže urejena pot z nekaj položnimi stopnicami, sicer pa ima hotel tudi zunanji bazen. Prosta mesta so še v sobah s tremi zvezdicami.

Izleti, predavanja, zabava ...

Na pot se bomo podali v nedeljo v jutranjih urah iz različnih krajev Slovenije. V hotel bomo prispeli zgodaj popoldne, kjer nas bosta čakali pijača dobrodošlice in nastanitev. Potem se bomo zapeljali na ogled Trogirja, po večerji pa bodo domačini za nas pripravili krajši kulturni program. Vsak dan bomo lahko zjutraj telovadili, zvečer pa se bomo po večerji poveselili in zaplesali ob zvokih žive glasbe.

Drugi in tretji dan bomo, kot je v navadi, pripravili zanimiva predavanja in izlete. Vsebino in predavatelje kot tudi podrobnejši opis izletov vam bomo odkrili v naslednji številki Vzajemnosti. Pridružili se nam boste lahko na izletu z avtobusom ob obali do Šibenika in mimo Vodic do farme in kmečkega turizma Roca ali na izletu z ladjo na tri bližnje otoke: Drvenik Veli, Šolta in Čiovo. Na poti domov se bomo ustavili na počivališču Krka, od koder je lep razgled na kanjon reke Krke, in se zapeljali do Skradina, se sprehodili po mestu in ob zalivu, nato pa bomo pot nadaljevali do Velebita in skozi Liko proti domu.

Cena: za naročnike Vzajemnosti in njihove družinske člane je za sobo s tremi zvezdicami cena 234 evrov. Redna cena za tiste, ki niso naročniki Vzajemnosti, je 249 evrov. Mogoče je tudi plačilo na obroke.

Cena vključuje: štiridnevno druženje s tremi polpenzioni, avtobusni prevoz in celoten program. Za izlete je potrebno doplačilo.

Avtobusi bodo vozili iz vseh večjih slovenskih mest, če bo prijavljenih vsaj 10 potnikov. Za udeležence z lastnim prevozom je 25 evrov popusta.

Veselimo se srečanja z vami.

Informacije in prijave: Kompas Ljubljana, Slovenska cesta, tel. št.: 01/200 62 22, in v poslovalnicah: BTC – hala A: 01/520 69 00, Kranj: 04/201 42 61, Škofja Loka: 04/511 17 70, Maribor: 02/234 69 55,  Koper: 05/663 05 84, Nova Gorica: 05/335 80 12 in Novo mesto: 07/3930220. 


Vaši komentarji


© 2020 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media