Tesla metamorfoza dovaja zdravilne frekvence

Dobro počutje | jun. '19

Klemen Likar, samostojni arhitekt z državnimi pooblastili in terapevt Tesla metamorfoze, pojasni, da je to naravna metoda zdravljenja z zdravilnimi energijami, med katerimi so tudi valovi z zdravilnimi frekvencami, ki jih je odkril Nikola Tesla.

»Vse bolj prihajajo na dan informacije, da je bil Nikola Tesla globoko duhoven človek in je veliko raziskoval tudi v tej smeri. To potrjuje tudi njegov stavek, ki pravi, da tistega dne, ko bo znanost začela proučevati nematerialno, bo v enem desetletju napredovala bolj kot v vseh prejšnjih stoletjih obstoja.« Klemen Likar poudari, da terapevti niso zdravilci, ampak le vmesni člen v pretoku in zgoščevanju teh energij, ki sprožijo samozdravljenje. 

Tesla metamorfoza dovaja telesu energijske valove, ki ponovno vzpostavijo energijsko ravnovesje. Kot pravi v svoji knjigi Anja Petrović, učiteljica Tesla metamorfoze, je to edina metoda, ki ima dostop do Teslovih valov: obnovi prvotni DNK in dviguje frekvenco človeške zavesti. Tesla metamorfoza ustvarja v telesu energijske valove, ki ponovno vzpostavijo zdravo frekvenco, da se začne proces samozdravljenja na vseh ravneh. 

Klemen Likar se je s to metodo srečal takoj po končanem študiju; naključje je hotelo, da se je – brez pravega razloga – odločil, da gre le na zadnje predavanje svojega profesorja Suhadolca (pri njem je tudi diplomiral). Kasneje pa je dobil povabilo na predavanje o metodi zdravljenja Tesla metamorfoza, ki je bilo prav ob času, ko naj bi bil na zabavi. Šel je na predavanje in vsebina ga je tako zelo pritegnila, da se je kasneje odločil tudi za šolanje.

 Tri srečanja so dovolj

»Ni zdravljenje samo to, kar pomeni premagati bolezen, ampak blagodejno pomaga pri prehodu tudi takrat, ko je smrt neizogibna. Vendar o tem ljudje neradi govorimo.

Pove zgodbo o visoko noseči ženski, ki je imela raka v zadnjem stadiju. Zdravniki so želeli opraviti carski rez, domači pa so se bali, da bi zaradi zelo slabega stanja ob tem tudi umrla. Klemen je pri njej opravil tri seanse in bil potolažen, saj je verjel, da se bo porod zanjo in za otroka dobro končal. Mlada ženska je donosila in po naravni poti rodila deklico in živela še tri mesece. Večer pred smrtjo ga je »obiskala« in mu »povedala«, da je vse v redu, čeprav mu bodo naslednji dan sporočili, da je umrla. »Ko me je kasneje obiskal njen mož z otrokom, me je njena deklica prepoznala. Bilo je zelo ganljivo.«

Seveda pa je poudarek predvsem na pomoči za samozdravljenje in usklajevanje energij ob posameznih zdravstvenih tegobah – od konkretnih bolečin, poškodb do občutenja neprijetne napetosti, sprememb v počutju ipd. Terapevti Tesla metamorfoze pravijo, da povratnikov z istimi težavami ni. Metoda je nemoteča, saj se terapevt človeka ne dotika, ampak mu le »dovaja« zdravilne frekvence. Za tiste, ki želijo še globlje doživeti Tesla metamorfozo, je »komunikacija duše«, ki lahko da odgovore na ponavljajoče se neprijetne situacije, saj pri tem, kot pravi Klemen, »nezavedno preide v zavedno in s tem pride do razrešitve vzrokov za težave«. Tretji korak pa je Tesla metamorfoza svetlobnega telesa, ki dviguje nivo zavesti posameznika. »Prihaja celo do sprememb DNK, saj se v tem postopku posameznik usklajuje z DNK Zemlje.«

Osnova terapij so tri srečanja. Klemen ugotavlja, da se ob zdravljenju telesnih težav zdravi tudi duša in ljudje dosegajo pomembne pozitivne premike.  

Lidija Jež 


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media