Letni horoskop Vzajemnost 2020

Prosti čas | jan. '20

Sonce nam daje svetlobo in energijo za življenje neposredno in prek hrane; omogoča življenje na Zemlji. Vsak mesec preide v novo astrološko znamenje: nebesni svod ali zodiak je razdeljen na dvanajst enakih delov. Novoletni čas zaznamujejo naslednji aspekti: Sonce je v konjunkciji z Jupitrom v kozorogu 27. decembra, 30. decembra Merkur tvori trigon z Uranom, 2. januarja je Merkur v konjunkciji z Jupitrom in 12. januarja sta na isti kotni stopinji neba v konjunkciji Saturn in Pluton. Počasni planeti simbolično vplivajo na družbena dogajanja, hitre planete čutimo na osebnem nivoju. Kadar nam nekaj ne gre od rok, radi rečemo: planeti so v slabem položaju, čez nekaj časa bo bolje. In res je tako. Mars bo letos v retrogradnem gibanju od 10. septembra od 00.24 do 14. novembra do 1.37 v ovnu.

 OVEN

Potlačena strast se bo razživela na pozitiven način takoj po novem letu. Do sredine februarja boste nabrali bogate izkušnje. Aprila boste doživeli razsvetljenje: vedeli boste, v kaj je koristno vlagati energijo, in opustili boste dejavnosti, ki vam jemljejo moči. Konec junija boste naredili načrt za poletje: zmogli boste vse naloge, ki si jih boste zastavili. Poskrbeli boste za varnost in ne boste sami. Septembra bo čas učenja – ne glede na vaš status. Uporabite izkušnje od začetka leta. Naučili se boste sočutja, upoštevali boste drugo osebo, partnerja in prisluhnili boste zanimivim zgodbam. Veselje.

BIK

Prijateljstvo vam polepša novoletne praznike in vsak konec tedna. Našli boste zadovoljstvo v prepoznavanju notranjih občutkov. Marca boste veliko časa preživeli v naravi; okrepite telo in skrbite za zdrav način življenja. Junija boste spoznali, da imate hrepenenje po lepem okolju, sledite občutkom. Do jeseni boste že vedeli, kdo ste in kateri cilji so pomembni v vašem življenju. Potrudili se boste in uspelo vam bo. Oktobra in novembra sledite osebi, ki vam je dober zgled. Zavedajte se podzavestnih moči: to, kar vidite glede prihodnosti, ima moč uresničitve. Postavite se v mislih na cilj: vse je mogoče. Uspeh.

DVOJČKA

Nenadni prebliski vas dekoncentrirajo, zato morate potrpežljivo vztrajati, da dokončate opravilo. Januarja uresničite decembrske zaobljube. Februar bo hitro minil, imeli boste premalo časa za vse obveznosti. Aprila boste postali resni in odgovorni vse do junija, ko se boste že nekoliko utrudili, in julija boste obnavljali moči. Uredite si domače okolje za sproščeno preživljanje časa in dolge pogovore. Oktobra boste ugotovili, da je delo na prvem mestu. Delali boste naloge, ki vodijo do zastavljenih ciljev. Obdobje sproščenosti se bo ponovilo decembra. Izberite koristne naloge in zanesljive prijatelje.

RAK

Čustva vas opogumijo, da si upate uresničiti cilje tudi takrat, ko vam nasprotujejo. Obveznosti v začetku leta so hladne, čutite jih kot prisilo; morate jih opraviti in pogosto potrpite. Konec januarja se boste sprostili: vse je določeno vnaprej. Uživajte življenje vsak mesec tisti teden, ko začutite harmonijo v sebi. To je čas za izmenjavo čustev in krepitev navezanosti v odnosu do pomembne osebe v vašem življenju. Maj bo lep mesec. Julija boste srečni. Varčujte z močmi: delajte malo manj in vztrajno. Sredi avgusta se izognite preizkušnji. Oktobra bo čas za ljubezen. Novembra boste dosegli cilj. Hrepenenje.

LEV

Leto boste začeli optimistično, izbirali boste cilje, ki vam pomagajo naprej in navzgor. Prepustili se boste valovanju in do marca razmišljali o duhovnih vrednotah. Spomladi se posvetite delu, redni vadbi in disciplini. Osredotočene misli na eno opravilo naenkrat vodijo junija do uspeha. Maja in avgusta boste premagovali moteče dejavnike. Veste, kaj hočete, priznajte si to septembra, ko boste na novo začrtali pot. Oktobra niso več pomembne želje, temveč odločitev. Vse se da, ko veste, zakaj. Ujemite ritem, sledite hitrosti dejanj. Konec novembra boste ponosni na prehojeno pot. Ujeli boste harmonijo.

DEVICA

Okrepite prijateljsko mrežo; novoletni čas bo prinesel nova znanstva. Po značaju ste pridni, vestni in delavni, zato si morate zavestno vzeti čas za prijatelje tudi čez leto. Februarja boste reševali težave in ne boste sami. Marca in aprila boste gradili kariero, vse cilje boste želeli doseči z vztrajnim delom. Konec junija in julija bo čas za počitek in čustveno razvajanje. Sodelovanje postavite v ospredje tudi jeseni. Oktobra boste spremenili navade in začrtali potrebne spremembe. Prilagodite se okoliščinam, sedanjemu času in ljudem v okolju. Zastarele metode opustite; postanite moderni. Sreča.

TEHTNICA

V novo leto boste skočili z veliko energije in dobre volje. Druženje, ples, pogovori in navezovanje stikov bodo naložba za vse leto. Do maja boste pridno opravljali obveznosti, ki jih prepoznate glede na pričakovanja in potrebe okolja. Potem se boste ozrli vase in dali sebe na prvo mesto. Obnovili boste moči in naredili načrt za uresničitev lastnih pričakovanj. Konec junija boste prepoznali osebne cilje in ugotovili, kateri ljudje so ključni za doseganje uspeha. V vsakem obdobju imate osebo, ki vam daje moč in vas spodbuja. Oktobra boste srečni; novembra boste imeli nov cilj. Živite v sožitju.

ŠKORPIJON

Uporabite intuicijo, razčlenite podatke, ki jih imate, in zbirajte informacije tako, da aktivno sprašujete, kar vas zanima. Ustvarite si red in disciplino v začetku leta; aprila uredite tudi domače okolje. Dobro počutje v delovnem okolju sprosti moči za učinkovito delo, pojavile se bodo nove možnosti za razvoj in zaslužek. Maja se boste upočasnili, postali boste previdni in načrt boste dvakrat preverili, preden se boste opogumili za dejanje. Poleti boste obnovili moči. Oktobra boste oživeli, se borili čez ovire do uspeha in vadili učinkovito sporazumevanje. Izrazite iskrena čustva.

STRELEC

Prilagodite se okoliščinam. Odpirajo se nove možnosti, zato se prepustite toku dogajanja že v začetku leta. Po vsakem dogodku si vzemite 10 minut časa za razmislek, da ugotovite, kaj bi lahko šlo bolje. Osredotočite se na eno dejanje v času do aprila, da ne razpršite energije in ne izgubljate moči. Konec maja boste žalostni, ker bo šlo vse zelo počasi. Imeli boste trdno osnovo. Naučili se boste prepoznavati dobre zamisli. Poletje boste izkoristili za krepitev telesa. Konec septembra boste prožni, hitri in uspešni. Zaupajte ljudem, bodite iskreni in upoštevajte dogovore. Z majhnimi koraki pridete daleč.

KOZOROG

Ne prepuščajte se veseljačenju, bodite odgovorni sredi januarja, ko boste morali pokazati prve rezultate. Budno opazujte dogajanje v okolju in odkrijte svojo pravo priložnost do marca. Aprila se bo začelo novo obdobje vašega življenja, uresničevali boste začrtane cilje in se povezali s pravimi ljudmi. Številni dogodki do poletja bodo prebudili speče sposobnosti; z veseljem boste sodelovali. Od julija do septembra boste zadržani, pozorni na stabilnost in notranjo moč. Oktobra boste optimistični, živeli boste po načelu: najprej delo, potem zabava. Novembra boste nadoknadili zamujeno. Doživeli boste srečo.

VODNAR

Do sredine januarja se boste zbrali in premagali negotovost. V svetu dobrin, luči in dogodkov se težko znajdete: pomembna je energija, ki jo čutite v ozadju. Marca boste oživeli, prišel bo vaš čas: upoštevali boste zakone narave in družbe ter se prilagodili tako, da boste sproti opravili vse svoje obveznosti. Julija boste začutili težo: obveznosti bo manj, sledili boste občutku, deležni boste kritik in očitkov. Avgusta se boste prilagodili zahtevam okolja; v sebi boste začutili svobodo in oktobra vestno izpolnjevali pričakovanja ljudi. Svobodo in ljubezen nosite v sebi. Decembra boste zažareli od sreče.

RIBI

Novoletni prazniki prebudijo občutek skrivnosti; doživljate jih kot oddaljeno dogajanje, toda v sebi prebujate veličastne občutke. Postavite si cilje že prvi teden v januarju, sledite razvoju dogodkov in začutite povezanost z vesoljem. Do marca boste živeli v sožitju z naravo, vključevali se boste v izobraževalne in družabne delavnice ter okrepili samozavest. Maj bo čustven in aktiven, junija boste nabirali moči. Poletje bo čas preobrazbe; našli boste globino v sebi in sledili občutku. Oktobra bo bogato družabno življenje. Do konca novembra boste vedeli, kdo ste. Decembra si boste postavili nove cilje.

Ladislav Golouh


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media