Šestnajsto srečanje Vzajemnosti bo v Zadru

Prosti čas | jan. '20

Dragi naši bralci in prijatelji Vzajemnosti,

verjetno že komaj čakate, da izveste, kje se bomo družili letos. Vsako leto spoznavamo druge kraje in se ob tem še zabavamo. Letošnje že 16. srečanje bralcev in prijateljev Vzajemnosti bo na vašo željo spet v Dalmaciji, točneje v Zadru, Unescovem mestu, od koder je lepo izhodišče za potepanje po bližnji okolici z ladjo ali avtobusom.

Vabljeni v našo veselo družbo od nedelje, 31. maja, do srede, 3. junija 2020.

Nastanjeni bomo v hotelu Donat s tremi zvezdicami, ki leži v priljubljenem naselju Borik v borovem gozdičku v bližini prodnate plaže, nedaleč od Zadra. Iz hotela vodi do plaže kratka urejena pot, sicer pa ima hotel tudi zunanji bazen. Bivali boste v dvoposteljnih sobah s tremi zvezdicami.

Kaj bomo počeli?

Na pot se bomo podali v nedeljo v jutranjih urah iz različnih krajev Slovenije. Pred prihodom v hotel bomo obiskali Zadar in se sprehodili skozi staro mestno jedro.

V popoldanskem času nas čakata nastanitev v hotelu in krajši kulturni program s pijačo dobrodošlice. Vsak dan bomo lahko zjutraj telovadili, zvečer pa se bomo po večerji poveselili in zaplesali ob zvokih žive glasbe.

Drugi in tretji dan bomo, kot je v navadi, pripravili zanimiva predavanja in izlete. Vsebino in predavatelje vam bomo odkrili v naslednjih številkah Vzajemnosti. Pridružili se nam boste lahko na izletu z avtobusom na otok Pag. Na poti bomo obiskali farmo oslov, potem pa se bomo čez paški most zapeljali na otok in si ogledali mesto Pag. Na izletu z ladjo bomo pluli mimo otoka Ugljana skozi Srednji kanal, kjer so gojišča rib, in plovbo nadaljevali skozi ožino Proversa do narodnega parka Kornati. Pristali bomo na enem od otokov, se po njem sprehodili, se sončili in morda tudi kopali, potem pa na ladji pojedli kosilo.

Zadnji dan se bomo zapeljali še v Biograd na moru, se sprehodili po mestu in imeli nekaj časa za osvežitev.

Cena: za naročnike Vzajemnosti in njihove družinske člane je cena 265 evrov. Redna cena za tiste, ki niso naročniki Vzajemnosti, je 285 evrov. Mogoče je tudi plačilo na obroke.

Za vse, ki boste pohiteli s prijavo, pa velja posebna promocijska cena 249 evrov na osebo. Znižana cena velja do 31. januarja 2020.

Cena vključuje: štiridnevno druženje s tremi polpenzioni s pijačo ob večerji, avtobusni prevoz in celoten program. 

Doplačilo: za izlete (ceno bomo objavili pred srečanjem) in za enoposteljno sobo je 35 evrov na osebo.

Avtobusi bodo vozili iz vseh večjih slovenskih mest, če bo prijavljenih vsaj 10 potnikov. Za udeležence z lastnim prevozom je 25 evrov popusta.

Veselimo se srečanja z vami.

Informacije in prijave: Kompas Ljubljana, Slovenska cesta 36, tel. št.: 01/200 62 22, in v poslovalnicah: BTC - hala A: 01/520 69 00, Kranj: 04/201 42 61, Škofja Loka: 04/511 17 10, Maribor: 02/234 69 55, Koper: 05/633 05 84, Nova Gorica: 05/335 80 12 in Novo mesto: 07/393 02 20, Kompas Booking: 01 2006 111.


Vaši komentarji


© 2020 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media