Srečanje Vzajemnosti bo septembra 

Prosti čas | maj '20

Dragi naši bralci in prijatelji Vzajemnosti, vsi že močno pogrešamo druženje, vendar moramo najprej poskrbeti za varnost. Zato smo se odločili, da zaradi epidemije koronavirusa naše tradicionalno srečanje premaknemo na september. Namesto konec maja se bomo v Zadru družili od nedelje, 6. septembra, do srede, 9. septembra.  

Spoznavali bomo severno Dalmacijo, točneje Unescovo mesto Zadar, od koder je lepo izhodišče za potepanje po bližnji okolici z ladjo ali avtobusom. Poskrbeli bomo za razgibavanje, izobraževanje in zabavo. 

Nastanjeni bomo v hotelu Donat s tremi zvezdicami, ki leži v naselju Borik v bližini prodnate plaže, nedaleč od Zadra. Iz hotela vodi do plaže kratka urejena pot, sicer pa ima hotel tudi zunanji bazen. Bivali boste v dvoposteljnih sobah.

Od telovadbe do izletov 

Na pot se bomo podali v nedeljo v jutranjih urah iz različnih krajev Slovenije. Pred prihodom v hotel bomo obiskali Zadar in se sprehodili skozi staro mestno jedro. Potem nas čakata nastanitev v hotelu in krajši kulturni program s pijačo dobrodošlice. 

Drugi in tretji dan bomo imeli predavanja in izlete. Vrtnar Davor Špehar bo svetoval o tem, kako si v domačem rastlinjaku pridelamo zelenjavo za celo leto, mlada zdravnika Cene Jerele in Anej Kokovnik pa nas bosta naučila, kako si pomagamo, če pride do kakšne nesreče, zjutraj bomo telovadili s Savino Vybihal, zvečer pa se bomo po večerji poveselili in zaplesali.

Pridružili se nam boste lahko na izletu z avtobusom na otok Pag, kjer bomo obiskali farmo oslov in si ogledali mesto Pag. Na izletu z ladjo bomo pluli mimo otoka Ugljana skozi Srednji kanal in skozi ožino Proversa do narodnega parka Kornati. Pristali bomo na enem od otokov, se po njem sprehodili, se morda tudi kopali, potem pa na ladji pojedli kosilo. Zadnji dan se bomo zapeljali še v Biograd na Moru in se sprehodili po mestu.

Cena: za naročnike Vzajemnosti in njihove družinske člane je cena 265 evrov. Redna cena za tiste, ki niso naročniki Vzajemnosti, je 285 evrov. Mogoče je tudi plačilo na obroke.

Cena vključuje: štiridnevno druženje s tremi polpenzioni s pijačo ob večerji, avtobusni prevoz in celoten program. 

Doplačilo: za enoposteljno sobo je 35 evrov na osebo, izleta na Pag in Kornate – cene bomo objavili pred srečanjem.

Avtobusi bodo vozili iz vseh večjih slovenskih mest, če bo prijavljenih vsaj 10 potnikov. Za udeležence z lastnim prevozom je 25 evrov popusta.

Veselimo se srečanja z vami.

Informacije in prijave: Kompas Ljubljana, Slovenska cesta 36, tel. št.: 01/200 62 22, in v poslovalnicah: BTC – hala A: 01/520 69 00, Kranj: 04/201 42 61, Škofja Loka: 04/511 17 10, Maribor: 02/234 69 55, Koper: 05/633 05 84, Nova Gorica: 05/335 80 12 in Novo mesto: 07/393 02 20, Kompas Booking: 01 2006 111.


Vaši komentarji


© 2020 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media