Veselimo se srečanja z vami v Zadru

Prosti čas | jul. '20

Zadar

Dragi bralci in prijatelji Vzajemnosti, po preložitvi našega spomladanskega srečanja vsi že komaj čakamo, da se vidimo. Vse je pripravljeno, da se bomo v Zadru družili od nedelje, 6. septembra, do srede, 9. septembra. Še vedno se lahko prijavite. 

Tokrat bomo spoznavali severno Dalmacijo, točneje Unescovo mesto Zadar, od koder se bomo z ladjo ali avtobusom podali na potepanje po bližnji okolici. Nastanjeni bomo v hotelu Donat s tremi zvezdicami, ki leži v bližini prodnate plaže nedaleč od Zadra. Iz hotela vodi do plaže kratka pot, sicer pa ima hotel tudi zunanji bazen. Bivali boste v dvoposteljnih sobah.

Na pot se bomo podali v nedeljo zjutraj iz različnih krajev Slovenije. Pred prihodom v hotel si bomo ogledali Zadar, potem nas čakata nastanitev v hotelu in krajši kulturni program s pijačo dobrodošlice.

Drugi in tretji dan bomo imeli predavanja in izlete. Vrtnar Davor Špehar bo svetoval o tem, kako si v domačem rastlinjaku pridelamo zelenjavo za vse leto, mlada zdravnika Cene Jerele in Anej Kokovnik pa nas bosta naučila, kako si pomagamo, če pride do kakšne nesreče. Zjutraj bomo telovadili s Savino Vybihal, zvečer pa se bomo poveselili in zaplesali.

Pridružili se nam boste lahko na izletu z avtobusom na otok Pag, kjer bomo obiskali farmo oslov, mesto Pag in Galerijo paške čipke. Na izletu z ladjo pa bomo pluli mimo otoka Ugljana skozi Srednji kanal in skozi ožino Proversa do Narodnega parka Kornati. Na enem od otokov bomo pristali, se po njem sprehodili, kopali in na ladji pojedli kosilo. Zadnji dan bomo obiskali še Biograd na Moru.

Cena: za naročnike Vzajemnosti in njihove družinske člane je 265 evrov. Redna cena za tiste, ki niso naročniki, je 285 evrov. Mogoče je tudi plačilo na obroke.

Cena vključuje: štiridnevno druženje s tremi polpenzioni s pijačo ob večerji, avtobusni prevoz in celoten program.

Doplačilo: za enoposteljno sobo je 35 evrov na osebo, za izlet na Pag 22 evrov in za izlet na Kornate 40 evrov na osebo (vključuje tudi vstopnino v naravni park Telaščica in ribji piknik s pijačo).

Avtobusi bodo vozili iz vseh večjih slovenskih mest, če bo prijavljenih vsaj 10 potnikov. Za udeležence z lastnim prevozom je 25 evrov popusta.

V primeru odpovedi srečanja zaradi višje sile bodo prijavljeni pravočasno obveščeni po pošti in telefonu.

Do takrat vse dobro in lep pozdrav do snidenja.


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media