Letni horoskop 2021

Prosti čas | jan. '21

Leto 2021 bo prineslo priložnosti in izzive. Spoznavali bomo sebe in dejavnike okolja ter hrepeneli po uspehu, zadovoljstvu in sreči. Sonce vsak mesec prestopi v naslednje znamenje. Pluton bo v retrogradnem gibanju od 27. aprila do 6. oktobra, Saturn od 23. maja do 11. oktobra, Jupiter od 20. junija do 18. oktobra in Neptun od 25. junija do 6. oktobra. Uran je v retrogradnem gibanju do 14. januarja in znova od 20. avgusta naprej; septembra se vsi našteti planeti gibljejo vzvratno. Merkur bo v retrogradnem gibanju od 30. januarja do 21. februarja, od 23. aprila do 23. junija in od 27. septembra do 18. oktobra, Venera od 19. decembra naprej. Simbolično se v tem času ukvarjamo s preteklostjo in ponavljamo lekcije. Marca bodo vsi planeti v neposrednem gibanju. Obdobja se zrcalijo v družbenem dogajanju.

OVEN

V začetku leta se boste osredotočili na pomembno nalogo. Spomladi boste okrepili stike z ljudmi. Junija se boste posvetili svoji notranji naravi, pogosto bo nihalo razpoloženje in občasno se boste počutili brez moči. Vsakič se v globini rodi nova moč. Septembra boste uvideli napako in naredili korak v pravo smer. Izbrali boste okolje, v katerem dobro delujete in vam omogoča razvoj. Prijatelji vam pomagajo, ko jih potrebujete. Novembra si boste opomogli po neuspehu in s trdim delom dosegli uspeh še pred koncem leta. Optimizem vas spremlja celo leto, vzponi in padci so del prilagajanja in odnosov.

BIK

V okolju ustvarjate prijetno ozračje. Pozorni ste na materialne vsebine, ki so pomembne za življenje. Po turobnih zimskih mesecih bo spomladi zasijalo sonce. Povezani ste z zemljo in čutite energije neba. Marca in aprila bo čas za nove projekte, uresničujte vsebine, ki so povezane z vašimi željami. Poleti pokažite prijateljem, kako lahko uživajo življenje. Bodite pomembni, samozavestni: ko imate dobro zamisel, se postavite v ospredje in se pohvalite. Jeseni boste več časa posvetili sebi, izboljšali samopodobo in dosegli, da se okolje prilagodi vašemu značaju. Začutili boste sožitje in ljubezen.

DVOJČKA

Po velikih pričakovanjih in optimizmu januarja se boste februarja spopadli z osebno krizo. Sprejeti morate omejitve in si priznati, s koliko sredstvi razpolagate. Želje se bodo aprila prebudile in maja bo že posijalo sonce. Priznali si boste občutke in avgusta uresničili hrepenenje po lepšem in boljšem življenju. Septembra boste navezali številne stike in postali srečni. V začetku oktobra boste reševali odnos, ker ste se preveč podredili in zaupali. Konec novembra se boste postavili na svoje noge in decembra snovali nove načrte. Ustvarili boste navade, ujeli srečne trenutke in se učili ob težavah.

RAK

Kljub omejitvenim ukrepom je vstop v novo leto za vas prazničen, ker si lepo uredite okolje v prijetnem čustvenem vzdušju. Do pomladi boste izpolnili obljube in zaživeli tako, kot ste si vedno želeli. Odnosi vam popestrijo življenje in okrepijo občutek varnosti. Poleti se boste posvetili družini, rekreaciji in krepitvi telesne moči. Jeseni boste ustvarjali vsebine, ki bodo koristne tudi za okolje. Spoznali boste osebo, ki se ji boste lahko izpovedali. Oktobra in novembra boste doživeli prijetne občutke, obogatili doživljanje in začutili, kaj je bistvo. Neprijetni dogodki okrepijo prijateljstvo.

LEV

Že od začetka leta boste imeli ugled in krepili prijateljstvo. S pridnim delom si boste zaslužili udobje. Marca boste začutili dobro razpoloženje in sledili notranjemu glasu. Aprila boste upočasnili tempo, da se izognete nepremišljenim korakom in napakam. Z vztrajnim delom tudi čez poletje boste uresničili načrt. Jeseni se boste veselili uspeha. Sodelujete v okolju in se zavedate: več dajete, več prejmete. Jeseni vas bo prebudila ljubezen, pozorni boste na potrebe partnerja. Doživeli boste vzpone in padce, vedno si boste opomogli in še okrepili svoj položaj. V ospredju je medsebojna pomoč.

DEVICA

Že v začetku leta pokažite ljudem, da jih imate radi. Ko si boste konec februarja obnovili moči, boste pomagali in sodelovali pri skupnih projektih. Marca boste deležni posebne pozornosti. Čez poletje boste okrepili prijateljstvo in izboljšali odnos. Jeseni boste osredotočeni na učenje in pridobivanje izkušenj. Varčujte z močmi in si privoščite dobro spanje. Jeseni boste ustvarili navade tam, kjer ponavljate naloge na enak način. V drugi polovici leta boste rešili težave in osebnostno dozoreli. Sredi decembra boste poskrbeli za prijetno bivalno okolje in razdelili vloge: opravili boste svoje delo.

TEHTNICA

Sproščeni začenjate novo leto, komunikativni ste in iščete kompromise. Marca boste okrepili zaupanje, da se bo vse dobro končalo in da so zapleti prehodni. Aprila se boste odzivali na potrebe ljudi in predlagali rešitev. Julija boste začeli projekt prihodnosti, povezali se boste s pravimi ljudmi in se z njimi dopolnjevali. Jeseni boste ugotovili, da ste uresničili svoje sanje. Ne ustvarjate navad, temveč se odzivate in prilagajate okoliščinam. V odnosu delujete pristni. Ob koncu leta boste pogledali vase in naredili pregled preteklih dogodkov. Razumeli boste več in postali samozavestnejši.

ŠKORPIJON

V začetku leta vam bo še lepo, dokler se ne bo treba odločiti. Konec februarja boste začrtali pot. Zamisli bo sledila želja in prebudilo se bo hrepenenje. Aprila se bodo pojavile težave pri delu: težko se boste osredotočili na dejanje, ker vas bodo usmerjala čustva. Ustavili se boste in opredelili svoje stanje. V ospredje boste postavili potrebe ljudi. Junija boste doživljali stres v želji, da vam uspe. Dodatno boste zaslužili. Spremljali boste dogajanje čez poletje in aktivno soustvarjali družbena gibanja. Jeseni boste okrepili odgovornost in določili svojo vlogo v družini in delovnem okolju.

STRELEC

V začetku leta optimistično ugotavljate, da se dogodki odvijajo po logiki, ki jo začutite v sebi. Spomladi boste živeli običajno življenje. Aprila bo manjši zaplet, ki ga boste do junija rešili. Na novo boste opredelili strategijo dela in prevrednotili življenjske cilje. Jeseni boste v domače okolje prinesli dobre prakse iz tujine. Prijatelji vam bodo pomagali, da boste do konca leta zaključili projekt. Priznajte si čustva, izrazite jih in poskrbite za harmonično družinsko vzdušje. Decembra bo čas za boljše razumevanje čustev, okrepili boste sočutje v medsebojnih odnosih in čustveno stabilnost.

KOZOROG

Spreminjate navade. Marca boste ustvarili nove vsebine in doživeli uspeh. Prisluhnite, kaj vam govorijo, in uporabite moderne komunikacije. Zaupajte, da se vse zgodi z dobrim namenom. Ko dvomite, se pojavi ovira. Julija boste reševali zaplet. Težave nastanejo zato, da se iz njih nekaj naučite. Večkrat preverite, kaj vam sporočajo občutki. Oktobra boste spremenili smer delovanja. Cilj ne bo več ugodje, temveč uspeh. Jeseni boste opredelili vlogo sodelavcev in prijateljev. Izvedeli boste, kaj si želijo člani vaše družine. Življenje se vam bo spremenilo, začutili boste povezanost tudi na daljavo.

VODNAR

Zadržanost bo do sredine januarja izginila, postali boste optimistični in okrepili boste strategijo uspeha: zamisli sledijo dejanja in nato povezovanje z ljudmi. Junija boste naleteli na novo priložnost. Niste ljubosumni niti sebični. Veseli ste, ko se zamisel uresniči, ne glede na to, kdo ima zasluge pri tem. Poleti boste začutili stik z naravo in vlagali energijo v osebnostno rast. Jeseni boste obdani s prijatelji, novembra boste doživeli pristno ljubezen. Čustva vas zlomijo le takrat, kadar si ne priznate občutkov, temveč razmišljate, kako bi moralo biti. Občudujete dogodke, ki se zgodijo naključno.

RIBI

V začetku leta ste optimistični in predani delu, zaupate usodi. Dvajsetega marca boste imeli občutek, da gre dogajanje v pravo smer in imate moč, da se pravočasno prilagodite okoliščinam. Julija boste dogodkom dali čustveno vrednost. V drugi polovici leta boste bolj zadržani. Zabavajte se v novih oblikah druženja. Čez leto boste razmišljali o preteklosti in si postavljali cilje za prihodnost. Jeseni boste premagovali neprijetne občutke, ki zadevajo druge ljudi. Zavedali se boste, da ima vsak svojo usodo, in poskrbeli boste, da bo v vašem svetu vse na svojem mestu. Pomagate le toliko, kolikor vam dopušča čas.

Ladislav Golouh


Vaši komentarji


© 2021 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media