Kopalke za vsako postavo

Dobro počutje | jul. '21

Ste že preverili, ali so kopalke, ki jih imate doma, še uporabne: dovolj velike, prožne, barva še ni obledela? Če je čas za nakup novih, poiščite model, ki se vam bo odlično prilegal, dajal ustrezno oporo in v katerem se boste dobro počutili.

V pomoč naj vam bo nekaj nasvetov:

- Izberite model ali znamko kopalk, ki jo že poznate in ustreza vašemu slogu oblačenja.

- Upoštevajte, kaj morate na postavi poudariti in kaj skriti. Z izbiro različnih modelov modrčkov in hlačk si lahko sami ustvarite najboljšo kombinacijo.

- Izberite barvo, ki bo najlepše poudarila vašo polt tudi takrat, ko še niste zagoreli. Pazite pri rumeni, ki ne pristaja vsaki polti.

- Ne pozabite na skladno kombinacijo vrhnjega oblačila s kopalkami.

Vzemite si čas in pomerite različne modele nedrčkov in hlačk zato, da se prepričate, kateri najbolj ustreza vaši postavi in obliki prsi. Vzorci so letos zelo zaželeni, še posebno cvetlični, saj prikrijejo marsikatero pomanjkljivost – navidezno zmanjšajo ali zožijo del telesa.

Za drobne postave so primerni materiali kopalk, ki imajo strukturno površino.

Različna višina hlačk se odlično prilagaja zahtevam vaše postave. Letos so višje zaprte hlačke celo v modi. Trodelni komplet je dobra naložba, saj ga lahko kombinirate z enakimi vrhnjimi dodatki, kot so velika ruta, slamnik ali kimono. 

 Če ne marate cvetličnih vzorcev, izberite črte. Različni modeli nedrčkov zaradi kombiniranja črt učinkujejo drugače. Preverite, kako je igra črt videti na vaši postavi. 

Če imate polne prsi, morate več pozornosti posvetiti izbiri dobre opore in izbrati model, ki vam bo res prav glede na obseg in višino izreza spredaj. Vedeti morate, da 3D-učinki naredijo prsi polnejše! Vzorec na sprednjem delu kopalk odlično prikrije polne prsi in trebušček. Visok izrez na hlačkah navidezno podaljša noge. F

Izbor, nasveti in fotografiji: Breda Tesner, svetovalka CMB


Vaši komentarji


© 2022 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media