Za dobre stvari

jan. '20

Leto 2020 je prineslo dve lepi okrogli številki in želimo si, da bi bilo dobro za vse. Bodimo prijazni do sebe in drugih, kadar koli je mogoče. Vedno je mogoče, je dejal Dalajlama.

Vzemimo si čas za dobre stvari. Čeprav nas povsod nagovarjajo, kaj vse bomo dobili zastonj, je to nemogoče. Američani, ki vedo, kako se tem stvarem streže, pravijo, da zastonj kosila ni. Prav tako ni zastonj kakovostnih in preverjenih informacij, čeprav so z razvojem interneta mnogi ljudje dobili tak občutek. Danes so tiskani mediji na preizkušnji. Čeprav še vedno zaposlujejo največ novinarjev in prinašajo največ preverjenih novic, zaradi padanja dohodkov od prodanih izvodov in oglasov vse težje shajajo. Svet se je spremenil, nekdaj velike časopisne publikacije so se s pojavom elektronskih medijev in družabnih omrežij, ki niso medij, razdrobile. Ljudje so prek pametnih telefonov in računalnikov zasuti predvsem z najrazličnejšo navlako, med katero pa je zelo malo pravih informacij. Še najbolj kredibilne so tiste, povzete iz tiska. Toda časopisi zanje ne dobijo niti ficka, zato pa tudi na njihov račun služijo družabna omrežja, ki so prevzela že velik del svetovnega oglaševalskega kolača. Na žalost so družabna omrežja tudi največji razširjevalci lažnih novic. 

Vzajemnost je tiskani medij, ki ves čas skrbi, da so v reviji objavljene kakovostne in preverjene informacije, zgodbe naših ljudi in strokovni zapisi. Teh vsebin ne boste našli na spletu ali družabnih omrežjih, ampak le v Vzajemnosti. Za svoje delovanje moramo denar zbrati na trgu — s prodajo naročnin in oglasnega prostora. Trudimo se, da lahko za ugodno ceno vsak mesec pripravimo bogato revijo na 100 in več straneh.

Ena in edina Vzajemnost mladim po srcu lepša dni že 46 let.

Ponosni smo na veliko družino naročnikov, in dokler nas boste radi prebirali, bomo vzajemno pluli tudi mimo novodobnih čeri. Hvala, ker ste z nami.

Jožica Dorniž


Vaši komentarji


© 2024 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media