Popestrimo si stanovanje za praznike

Prosti čas | dec. '18

V pustih poznojesenskih dneh brez sonca si zaželimo v stanovanju svetlobe in barvnih poudarkov, ki bi prinesli nekaj topline in energije. Ko se bližajo prazniki in je čas pričakovanja, si lahko s popestritvijo prostorov naredimo stanovanje prijetnejše, s svečkami ali dodatnimi lučkami pa je še lepše. Vsako leto so trgovine bogato založene z božičnimi okraski, a kar naprej jih ne moremo kupovati. Preveč različnih slogov ter barv vodi v nasičenost prostora in kičast videz.

Stanovanje si lahko popestrimo tudi drugače, brez kupljenih okraskov, le-te uporabimo le kot dodatke. Ozrimo se po stanovanju in poiščimo vse tisto, kar še spominja na poletne dni, in to za nekaj časa odstranimo iz dnevne sobe, jedilnice, morda veže. Okraski in suho cvetje z morja, školjke v skledi ali živahni vzorci na pregrinjalih s poletnih počitnic niso primerno okrasje za decembrske dni. Tudi z balkona ali terase pospravimo ležalnike, ostanke lončnic ali poletne blazine, rožast prt na mizi in jih nadomestimo s skupino zimzelenih rastlin v privlačnih loncih, čez katere položimo niz rumenih LED-lučk, lahko baterijskih. Pogled skozi okno na urejen balkon ali teraso poživi puste dni, naj bo lep tudi pozimi.

Prikazan je samo večji odlomek članka. Ogled celotnih člankov je na voljo naročnikom, ki se za ogled članka v celoti lahko prijavijo tu.

Za prijavo potrebujete naročniško številko in PIN. Če ste naročnik, lahko za pridobitev številke PIN pošljete svoje podatke (ime, naslov, naročniška številka) na e-naslov evzajemnost@vzajemnost.si.

Če niste naročnik, se lahko naročite tu.


Vaši komentarji


© 2019 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media