Koliko in katero posodo potrebujemo

Prosti čas | apr. '19

Pred velikonočnimi prazniki, ko se več kuha in starejše obiščejo tudi njihovi otroci in vnuki, se pokaže, ali je med kuhinjskimi pripomočki in posodo vse, kar potrebujemo za zahtevnejšo kuho in da lahko postrežemo več ljudi kot običajno.

Kuhanje zahtevnejših jedi v večjih količinah zahteva drugačno delo, kot je kuhanje vsakodnevnega kosila za eno ali dve osebi. V šali pravimo, da za dva potrebujemo en lonec, eno kozico in eno ponev. Včasih se tako res poraja vprašanje, kako organizirati kuhinjo, da bi obenem omogočala preprosto in hitro vsakodnevno kuhanje z lahko dostopno posodo in občasne kuharske presežke ali številčnejše obede. Prvi pogoj je, da imamo dovolj delovne površine. Če pulta ni dovolj, si lahko pomagamo tudi z delom na jedilni mizi.

Prikazan je samo večji odlomek članka. Ogled celotnih člankov je na voljo naročnikom, ki se za ogled članka v celoti lahko prijavijo tu.

Za prijavo potrebujete naročniško številko in PIN. Če ste naročnik, lahko za pridobitev številke PIN pošljete svoje podatke (ime, naslov, naročniška številka) na e-naslov evzajemnost@vzajemnost.si.

Če niste naročnik, se lahko naročite tu.


Vaši komentarji


© 2020 Zavod Vzajemnost, p. p. 134, 1001 Ljubljana, e-pošta: urednistvo@vzajemnost.si, telefonska številka 01 530 78 42

Vzajemnost najdete tudi na družabnih omrežjih Facebook | Twitter | dovod RSS

▲ Na vrh strani | Domov | Klub ugodnosti | O nas | Oglaševanje | Pogoji rabe, zasebnost in piškotki | Pravila nagradne igre

revija Vzajemnost in te spletne strani nastajajo z uredniškim sistemom podjetja (T)media